follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

menu

Het vastleggen van herinneringen zo zie ik het echt. Of het nu om jullie trouwdag gaat of een shoot met het gezin, het zijn allemaal grote of kleine herinneringen. Hieronder vind je meer informatie over de soort shoots die ik aanbied maar ook de prijzen.

Tarieven

Jullie gaan trouwen. Wat ontzettend gaaf! Dit wordt een hele mooie en bijzondere dag. En daarom willen jullie alle speciale momenten van deze dag natuurlijk vastleggen. 

We beginnen met een kennismaking. Jullie vertellen mij alles over jullie als stel, de bruiloft, hoe jullie deze perfecte dag voor je zien. Daarna zetten we de datum vast en zullen we nog een keer afspreken voor de bruiloft om alles door te spreken. Ik zal op de dag zelf op tijd aanwezig zijn om alles vast te leggen, van het moment van aankleden, het ja-woord, tot aan het aansnijden van de taart. Klinkt goed? Stuur mij dan een berichtje en wie weet tot snel! 

Voor meer informatie neem contact met mij op.

Voor nu, voor straks en voor later. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik leg namelijk met liefde jullie dag vast. Vanaf ’s ochtends vroeg tot aan het moment dat iedereen met zijn voetjes van de vloer komt. Op een relaxte en ontspannen manier, waarbij iedereen lekker zichzelf kan zijn.

Trouwen

Buitenland bruiloft


Mail voor info

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten en BTW. Deze prijzen gelden vanaf Januari 2020 en kunnen ten alle tijden worden gewijzigd.

Extra opties: Extra uren fotografie  | Ouderalbum en prints  | pre-weddingshoot

 Mijn prijzen beginnen bij 1350,- voor 6 uur en dit krijg je:

- Een super lieve fotograaf, die met de beste camera's en lenzen giga toffe foto's van jullie gaat maken.
- Minstens 300 foto’s in hoge resolutie (en nog veel meer als er nog meer mooie bij zitten!)
- Een mini cadeau album van 15x20cm met 10 pagina’s. 
- Een fancy pancy online Gallery 
- Een sneak preview nog dezelfde week met een paar van mijn favoriete foto’s van jullie dag. 
- Volledige dekking van reiskosten in Nederland. 

Uiteraard kunnen er meer uren geboekt worden. Er zit wel een max aan verbonden want na 15 uur per dag is mijn batterij redelijk op ;)

Na eindeloos scrollen door je telefoon op zoek naar een leuke foto van jullie twee of van je gezin kom je tot de conclusie: wat hebben jullie weinig leuke foto’s samen. Hoogtijd dus om een keer mooie foto’s van jullie samen te laten maken!

Samen zoeken we een mooie locatie uit voor de fotoshoot. Bij voorkeur iets dat buiten is, hierdoor ontstaan namelijk nog natuurlijkere foto’s. We plannen dan meteen een datum in en zullen afspreken op de locatie. We zullen ongeveer 1 tot 1,5 uur foto’s maken. Ik probeer elke fotoshoot te laten voelen als een uitje, een moment waarin iedereen ontspannen is, waar liefde zichtbaar wordt en echt emotie kan ontstaan. Na de shoot maak ik een selectie en bewerk ik alle foto's. Uiteindelijk ontvangen jullie de foto’s per online transfer. Wil je graag een professionele album of professionele afgedrukte prints? Of een grote afdruk? Alles is mogelijk!

Natuurlijk kun je de loveshoot ook gebruiken om jullie verloving aan te kondigen! Stuur mij gerust een berichtje om jullie fotoshoot te boeken.

Loveshoot/Family

Gezin,
Newborn/family

max. 5 personen
1,5 uur op locatie
40 foto’s in hoge resolutie

€295,-

(extra persoon 15,-)

Loveshoot,
Zwangerschap

2 personen
1,5 uur op locatie
30 foto’s in hoge resolutie

€265,-

Portret,
Boudoir


1 persoon
1,5 uur op locatie
20 foto’s in hoge resolutie

€245,-

Alle prijzen zijn incl. BTW en reiskosten zijn 0,30 ct per KM.