follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

Navigate

Details

1. trouwen

2. loveshoot

3. Family

Het vastleggen van herinneringen zo zie ik het echt. Of het nu om jullie trouwdag gaat of een shoot met het gezin, het zijn allemaal grote of kleine herinneringen. Hieronder vind je meer informatie over de soort shoots die ik aanbied maar ook de prijzen.

Wist je trouwens dat ik soms uitzonderingen maak voor een cakesmash of een newbornshoot? Klik hier om meer info te vragen.

trouwen

Jullie gaan trouwen. Wat ontzettend gaaf! Dit wordt een hele mooie en bijzondere dag. En daarom willen jullie alle speciale momenten van deze dag natuurlijk vastleggen. 

We beginnen met een kennismaking. Jullie vertellen mij alles over jullie als stel, de bruiloft, hoe jullie deze perfecte dag voor je zien. Daarna zetten we de datum vast en zullen we nog een keer afspreken voor de bruiloft om alles door te spreken. Ik zal op de dag zelf op tijd aanwezig zijn om alles vast te leggen, van het moment van aankleden, het ja-woord, tot aan het aansnijden van de taart. Klinkt goed? Stuur mij dan een berichtje en wie weet tot snel! 

Prijzen vanaf €1350,- Voor meer informatie neem contact met mij op.

Voor nu, voor straks en voor later. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik leg namelijk met liefde jullie dag vast. Vanaf ’s ochtends vroeg tot aan het moment dat iedereen met zijn voetjes van de vloer komt. Op een relaxte en ontspannen manier, waarbij iedereen lekker zichzelf kan zijn.

LOVESHOOT

Na eindeloos scrollen door je telefoon op zoek naar een leuke foto van jullie twee kom je tot de conclusie: wat hebben jullie weinig leuke foto’s samen. Of het zijn selfies waar de een maar voor de helft op staat of jullie trekken een gekke bek. Of maar één van jullie twee staat er wel leuk op. Hoogtijd dus om een keer mooie foto’s van jullie samen te laten maken!

Samen zoeken we een mooie locatie uit voor jullie loveshoot. Bij voorkeur iets dat buiten is, hierdoor ontstaan namelijk nog natuurlijkere foto’s. We plannen dan meteen een datum in en zullen afspreken op de locatie. We zullen ongeveer 1 tot 1,5 uur foto’s maken en daarna ga ik ermee aan de slag om de foto’s na te bewerken. Uiteindelijk ontvangen jullie 25 foto’s, toegestuurd per online transfer. Natuurlijk kun je de loveshoot ook gebruiken om jullie verloving aan te kondigen! Stuur mij gerust een berichtje om jullie loveshoot te boeken.

Prijs: €189,- 

de helft op staat of jullie trekken een gekke bek. Of maar één van jullie twee staat er wel leuk op. Hoogtijd dus om een keer mooie foto’s van jullie samen te laten maken!

Family

Wat is je eigen gezin toch dierbaar. Als moeder weet ik als de beste hoe fijn het is om mooie foto's te maken van mijn eigen kind. Maar hoe vaak ik er achter kom dat we er bijna nooit met zijn allen op staan, ongelofelijk vaak!

Ze groeien zo hard die kleintjes en dus zo waardevol om deze herinnering vast te leggen.

We zullen samen een moment en locatie kiezen. Dit zal altijd een plek zijn waar jullie je op je gemak voelen, denk bijvoorbeeld maar aan een bos of strand? Of gewoon lekker thuis. We zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig met foto’s maken. Daarna ga ik met de foto’s aan de slag om deze na te bewerken. Uiteindelijk krijg je de foto’s toegestuurd via een online transfer. Hoeveel foto’s is afhankelijk van de hoeveelheid personen. Stuur mij gerust een berichtje voor meer info of wanneer je deze shoot wilt boeken. 

Prijzen vanaf €230,-

Dan is een portret fotoshoot misschien wel iets voor jou. Het klinkt altijd alsof deze foto’s in een studio gemaakt worden, maar niets is minder waar! Ik fotografeer jou en/ of jouw gezin op een toffe locatie, op een ongedwongen manier en met een echte glimlach.