follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

menu

Mijn naam is natalie, geboren in het jaar 1989 en grotendeels opgegroeid op een boerderij in zeeuws-vlaanderen. Fotograferen vind ik onwijs leuk om te doen en vroeger nam ik altijd mijn camera overal mee naar toe en dit is eigenlijk nog steeds niet veranderd. 
Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren en daarna gaan werken als dramatherapeut. Ik werd enorm verliefd op een Brabander en ben dus eigenlijk nooit meer weg gegaan uit Brabant.

Ik woon nu in het prachtige Duizel met mijn man Koen en mijn zoontje Willem. Maar werk voornamelijk tussen Den Bosch en Eersel in. Ik vind het heerlijk om in huiselijke sferen te werken. Ik ben dus ook gek op alles wat meer knusheid geeft aan mijn huis. Houtkachel, vers gebakken brood, kaarsjes en op de achtergrond muziek van Frank Sinatra. Mijn favoriete seizoen winter is dus geen verrassing denk ik ;) Ja ik ben echt een huismus en ooit hoop ik mijn eigen boerderijtje te hebben inclusief kippen en een eigen moestuintje. 

In 2017 werd ik moeder van mijn allerliefste zoontje Willem die inmiddels 3 jaar oud is. En hoe gek het ook klinkt hij gaf mij het zetje om vol voor mijn passie fotografie te gaan. Fotografie is zoveel meer voor mij. Het is een vorm van ontspanning, connectie maken en bijzondere en intieme verhalen vast leggen. Herinneringen maken voor het leven. 

Om deze elementen ook goed terug te laten komen in mijn foto’s focus ik mij vooral op kleine bruiloften en elopements. Ook samen met een verliefd stelletje of een gezinnetje naar het bos voor mooie foto’s vind ik ook geweldig! Afgelopen zomer mocht ik mijn eerste geboorte fotograferen. Dit vond ik ook zo bijzonder en wil ik zeker vaker doen. “Making memories with you is my favorite thing to do” 

Wie ben ik?

Reizen is mijn tweede grootste hobby waar ik nog lang niet op uitgekeken ben. Landen in het noorden trekken mij enorm zoals canada, Ijsland, Zweden, Finland. Maar ook de bergen in Oostenrijk en Italië. Zet mij maar in een prachtige houten cabin in de natuur en ik ben gelukkig ;) Dus ben jij op zoek naar iemand die foto’s kan komen maken op een van deze plekken? Please Count me in!

Wat ik mee wil geven tijdens het maken van foto’s? Vooral veel plezier, warmte, vertrouwen en dat het voelt als een uitje. Als we samen op pad gaan, dan gaan we samen op avontuur.

                                                                                                                                                     Heel veel liefs, 
                                                                                                                                                     Natalie
                                                                                                                                                               @natalievermorken

LET'S BE INSTA-FRIENDS

back to top