follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

Ik ben Natalie en ik vind dat ik de allerleukste baan ever heb! Ik ben namelijk gek op het vastleggen van verhalen met mijn camera.
Zo word ik nog steeds elke dag enthousiast van het zien van een mooie foto op mijn camera. Dan maakt mijn hart echt een sprongetje! Fotografie is echt een van mijn grootste passies. Mijn passie begon al heel vroeg waarin ik enorm gefascineerd kon zijn van mooie beelden. Ik had zelfs een speciaal mapje op mijn computer waarin ik deze afbeeldingen dan in verzamelde. Jep dat is misschien een beetje raar maar op een dag besloot ik dus dat ik zelf deze beelden wilden kunnen maken. Zo kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste instapcamera en the rest is history...

Ik ben getrouwd met mijn lieve man Koen. Mijn lieve man die ik in Brabant ontmoette en dus voor hem daar ging wonen. Maar hij is gewoon mee verhuisd naar Zeeland voor mij. Zei ik al hoe geweldig hij is? Samen hebben wij twee prachtige kinderen Lieke en Willem. Elke dag probeer ik zo bewust mogelijk te leven want alles wat we hebben is nu, toch? Momenten schieten soms voorbij en om ze zoveel mogelijk vast te houden probeer ik dit met mijn camera vast te leggen. 

Soms kan ik het haast niet geloven maar wij wonen echt in ons droomhuis inclusief hond en kipjes. In de winter gaat de houtkachel aan en we houden echt van een bourgondisch leven, lekker borrelen, heerlijk! Naast dat ik dus een enorme huismuts ben heb ik ook een andere kant die enorm kan craven naar avontuur. Wij zijn dan ook dol op reizen! Ik heb een soort innerlijke drang om landen te bezoeken/ontdekken waar het meestal koud is. 
Een aantal landen op mijn verlanglijstje zijn: Lapland, Canada, Groenland en Lofoten.

Wat ik mee wil geven tijdens het maken van foto’s? Vooral veel plezier, warmte, vertrouwen en dat het voelt als een uitje. Als we samen op pad gaan, dan gaan we samen op avontuur.
“Making memories with you is my favorite thing to do” 

Wie ben ik?@natalievermorken

LET'S BE INSTA-FRIENDS

back to top